APA 6th Edition Vujičić, I.F., Vulić, M. i Škrinjar, M. (1988). Tvrdi tip mokrinskog sira. Mljekarstvo, 38 (6), 151-155. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101299
MLA 8th Edition Vujičić, Ivica F., et al. "Tvrdi tip mokrinskog sira." Mljekarstvo, vol. 38, br. 6, 1988, str. 151-155. https://hrcak.srce.hr/101299. Citirano 16.01.2021.
Chicago 17th Edition Vujičić, Ivica F., Mirjana Vulić i Marija Škrinjar. "Tvrdi tip mokrinskog sira." Mljekarstvo 38, br. 6 (1988): 151-155. https://hrcak.srce.hr/101299
Harvard Vujičić, I.F., Vulić, M., i Škrinjar, M. (1988). 'Tvrdi tip mokrinskog sira', Mljekarstvo, 38(6), str. 151-155. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101299 (Datum pristupa: 16.01.2021.)
Vancouver Vujičić IF, Vulić M, Škrinjar M. Tvrdi tip mokrinskog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 16.01.2021.];38(6):151-155. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101299
IEEE I.F. Vujičić, M. Vulić i M. Škrinjar, "Tvrdi tip mokrinskog sira", Mljekarstvo, vol.38, br. 6, str. 151-155, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101299. [Citirano: 16.01.2021.]
Sažetak Prikazani su rezultati istraživanja tvrdog tipa izvornog mokrinskog sira iz ovčjeg mlijeka koji je namijenjen za dugo čuvanje. Analizirani su kemijski sastav, zastupljenost bakterija i plijesni te neki mikotoksini. Opisana su neka organoleptička svojstva ovog sira.