APA 6th Edition Yiu, S.H. (1988). Primjena fluorescentne mikroskopije u mljekarskoj znanosti. Mljekarstvo, 38 (7), 171-178. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101369
MLA 8th Edition Yiu, S.H.. "Primjena fluorescentne mikroskopije u mljekarskoj znanosti." Mljekarstvo, vol. 38, br. 7, 1988, str. 171-178. https://hrcak.srce.hr/101369. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Yiu, S.H.. "Primjena fluorescentne mikroskopije u mljekarskoj znanosti." Mljekarstvo 38, br. 7 (1988): 171-178. https://hrcak.srce.hr/101369
Harvard Yiu, S.H. (1988). 'Primjena fluorescentne mikroskopije u mljekarskoj znanosti', Mljekarstvo, 38(7), str. 171-178. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101369 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Yiu SH. Primjena fluorescentne mikroskopije u mljekarskoj znanosti. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 20.01.2021.];38(7):171-178. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101369
IEEE S.H. Yiu, "Primjena fluorescentne mikroskopije u mljekarskoj znanosti", Mljekarstvo, vol.38, br. 7, str. 171-178, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101369. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Poznavanje kemijskog i strukturnog sastava mliječnih proizvoda veoma je važno jer može pomoći poboljšanju proizvodnih tokova i/ili kakvoće proizvoda. Više je analitičkih metoda koje se koriste za istraživanje kemijskih i strukturnih aspekata mliječnih proizvoda.