APA 6th Edition Rogelj, I. i Kus, M. (1988). Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka. Mljekarstvo, 38 (8), 199-204. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101372
MLA 8th Edition Rogelj, Irena i Marija Kus. "Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka." Mljekarstvo, vol. 38, br. 8, 1988, str. 199-204. https://hrcak.srce.hr/101372. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Rogelj, Irena i Marija Kus. "Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka." Mljekarstvo 38, br. 8 (1988): 199-204. https://hrcak.srce.hr/101372
Harvard Rogelj, I., i Kus, M. (1988). 'Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka', Mljekarstvo, 38(8), str. 199-204. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101372 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Rogelj I, Kus M. Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 20.01.2021.];38(8):199-204. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101372
IEEE I. Rogelj i M. Kus, "Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka", Mljekarstvo, vol.38, br. 8, str. 199-204, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101372. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Cilj rada bio je utvrditi utjecaj različitih temperatura skladištenja (4 °C, 12 °C, 18-20 °C) na dinamiku rasta mikroflore pasteriziranog mlijeka. Izračunati su prosječan broj generacija na dan i generacijsko vrijeme u danima za cijelu populaciju, te populacije kiselinotvornih, nekiselinotvornih, koliformnih i psihrotrofnih mikroorganizama.