hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

A contribution to the study development of the kinds and qualities of autochthonous highlands' and some other milk products of Yugoslavia

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 248-256 preuzimanja: 277* citiraj
APA 6th Edition
Sabadoš, D. (1974). Prilog razvoju izučavanja vrsta i kvalitete autohtonih planinskih i nekih drugih mliječnih proizvoda Jugoslavije. Mljekarstvo, 24 (11), 248-256. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101421
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Prilog razvoju izučavanja vrsta i kvalitete autohtonih planinskih i nekih drugih mliječnih proizvoda Jugoslavije." Mljekarstvo, vol. 24, br. 11, 1974, str. 248-256. https://hrcak.srce.hr/101421. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Prilog razvoju izučavanja vrsta i kvalitete autohtonih planinskih i nekih drugih mliječnih proizvoda Jugoslavije." Mljekarstvo 24, br. 11 (1974): 248-256. https://hrcak.srce.hr/101421
Harvard
Sabadoš, D. (1974). 'Prilog razvoju izučavanja vrsta i kvalitete autohtonih planinskih i nekih drugih mliječnih proizvoda Jugoslavije', Mljekarstvo, 24(11), str. 248-256. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101421 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Sabadoš D. Prilog razvoju izučavanja vrsta i kvalitete autohtonih planinskih i nekih drugih mliječnih proizvoda Jugoslavije. Mljekarstvo [Internet]. 1974 [pristupljeno 24.01.2021.];24(11):248-256. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101421
IEEE
D. Sabadoš, "Prilog razvoju izučavanja vrsta i kvalitete autohtonih planinskih i nekih drugih mliječnih proizvoda Jugoslavije", Mljekarstvo, vol.24, br. 11, str. 248-256, 1974. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101421. [Citirano: 24.01.2021.]

Ključne riječi
milk products; quality of autochthonous highlands' cheeses

Hrčak ID: 101421

URI
https://hrcak.srce.hr/101421

[hrvatski]

Posjeta: 464 *