APA 6th Edition Hardi, J. i Novaković, P. (1987). Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva. Mljekarstvo, 37 (4), 107-113. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/104623
MLA 8th Edition Hardi, Jovica i Predrag Novaković. "Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva." Mljekarstvo, vol. 37, br. 4, 1987, str. 107-113. https://hrcak.srce.hr/104623. Citirano 18.01.2021.
Chicago 17th Edition Hardi, Jovica i Predrag Novaković. "Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva." Mljekarstvo 37, br. 4 (1987): 107-113. https://hrcak.srce.hr/104623
Harvard Hardi, J., i Novaković, P. (1987). 'Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva', Mljekarstvo, 37(4), str. 107-113. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/104623 (Datum pristupa: 18.01.2021.)
Vancouver Hardi J, Novaković P. Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1987 [pristupljeno 18.01.2021.];37(4):107-113. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/104623
IEEE J. Hardi i P. Novaković, "Mogućnost primjene headspace tehnike plinske kromatografije u analizi sastava arome polutvrdih i tvrdih sireva", Mljekarstvo, vol.37, br. 4, str. 107-113, 1987. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/104623. [Citirano: 18.01.2021.]
Sažetak Metodom headspace tehnike plinske kromatografije analiziran je niz uzoraka sireva tipa trapist, prikupljen na jugoslavenskom tržištu, a načinjena je i usporedba s mađarskim i austrijskim sirevima istog tipa. Nakon komparativne analize kromatograma uočene su znatne razlike u sastavu arome pojedinih uzoraka. Kriteriji su bili ukupna aroma i broj i udio identificiranih lako hlapljivih sastojaka arome pojedinih uzoraka.