hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.11 Studeni 1987.

Stručni rad

The role of starter cultures in cheeses produced by ultrafiltration and possible genetic modification of strains

Dragojlo Obradović ; Poljoprivredni fakultet, Nemanjina 6, 11080 Beograd, Srbija
Ana Banina
Predrag Puđa
Biljana Stanković-Kosovac

Puni tekst: hrvatski, pdf (559 KB) str. 337-340 preuzimanja: 174* citiraj
APA 6th Edition
Obradović, D., Banina, A., Puđa, P. i Stanković-Kosovac, B. (1987). Uloga starter kultura u proizvodnji sireva primjenom postupka ultrafiltracije i mogućnost genetske modifikacije sojeva. Mljekarstvo, 37 (11), 337-340. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/105067
MLA 8th Edition
Obradović, Dragojlo, et al. "Uloga starter kultura u proizvodnji sireva primjenom postupka ultrafiltracije i mogućnost genetske modifikacije sojeva." Mljekarstvo, vol. 37, br. 11, 1987, str. 337-340. https://hrcak.srce.hr/105067. Citirano 21.06.2018.
Chicago 17th Edition
Obradović, Dragojlo, Ana Banina, Predrag Puđa i Biljana Stanković-Kosovac. "Uloga starter kultura u proizvodnji sireva primjenom postupka ultrafiltracije i mogućnost genetske modifikacije sojeva." Mljekarstvo 37, br. 11 (1987): 337-340. https://hrcak.srce.hr/105067

Sažetak
A review current literature concerning the microbiological aspects of ultrafiltration is presented. With a increased use of ultrafiltration in cheese production, starters suitable for efficient growth in concentrates will be in demand. Probably the best solution will be the development of improved strains using genetic technology.

Ključne riječi
cheeses; starter cultures; ultrafiltration; genetic modification of strains

Hrčak ID: 105067

URI
https://hrcak.srce.hr/105067

[hrvatski]

Posjeta: 257 *