hrcak mascot   Srce   HID

Pregledni rad

Microstructure of milk products - a brief review

Miloslav Kalab ; Food Research Centre, Research Branch, Agriculture Canada, Ottawa, Ontario, Canada KIA OC6

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 355-370 preuzimanja: 356* citiraj
APA 6th Edition
Kalab, M. (1986). Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled. Mljekarstvo, 36 (12), 355-370. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/108949
MLA 8th Edition
Kalab, Miloslav. "Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled." Mljekarstvo, vol. 36, br. 12, 1986, str. 355-370. https://hrcak.srce.hr/108949. Citirano 15.01.2021.
Chicago 17th Edition
Kalab, Miloslav. "Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled." Mljekarstvo 36, br. 12 (1986): 355-370. https://hrcak.srce.hr/108949
Harvard
Kalab, M. (1986). 'Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled', Mljekarstvo, 36(12), str. 355-370. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/108949 (Datum pristupa: 15.01.2021.)
Vancouver
Kalab M. Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled. Mljekarstvo [Internet]. 1986 [pristupljeno 15.01.2021.];36(12):355-370. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/108949
IEEE
M. Kalab, "Mikrostruktura mliječnih proizvoda - pregled", Mljekarstvo, vol.36, br. 12, str. 355-370, 1986. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/108949. [Citirano: 15.01.2021.]

Sažetak
Interactions by casein micelles, fat globules, lactis acid bacterial cultures, and other milk constituents or additives result in structures which are characteristic of individual milk product. The development of microstructure in various milk products is demonstrated using electron microscopy.

Ključne riječi
milk products; microstructure

Hrčak ID: 108949

URI
https://hrcak.srce.hr/108949

[hrvatski]

Posjeta: 573 *