hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti

Nikola Toboršak ; HMEZAD-TOZD Mlekarna, Celje

Puni tekst: hrvatski, pdf (781 KB) str. 67-71 preuzimanja: 185* citiraj
APA 6th Edition
Toboršak, N. (1977). Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti. Mljekarstvo, 27 (3), 67-71. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109607
MLA 8th Edition
Toboršak, Nikola. "Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti." Mljekarstvo, vol. 27, br. 3, 1977, str. 67-71. https://hrcak.srce.hr/109607. Citirano 02.06.2020.
Chicago 17th Edition
Toboršak, Nikola. "Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti." Mljekarstvo 27, br. 3 (1977): 67-71. https://hrcak.srce.hr/109607
Harvard
Toboršak, N. (1977). 'Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti', Mljekarstvo, 27(3), str. 67-71. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109607 (Datum pristupa: 02.06.2020.)
Vancouver
Toboršak N. Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti. Mljekarstvo [Internet]. 1977 [pristupljeno 02.06.2020.];27(3):67-71. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109607
IEEE
N. Toboršak, "Mogućnosti proizvodnje maslaca sa smanjenim sadržajem masti", Mljekarstvo, vol.27, br. 3, str. 67-71, 1977. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109607. [Citirano: 02.06.2020.]

Sažetak
Razdoblje unazad 20 godina karakteriziraju velike promjene kako u tempu i načinu života, tako i u stupnju industrijskog razvoja. Razumljivo je da se to odrazilo i na prehranu čovjeka, posebno na njezinu strukturu i postavilo nove zahtjeve u pravcu razvoja prehrambene industrije.

Ključne riječi
maslac; proizvodnja; sadržaj masti

Hrčak ID: 109607

URI
https://hrcak.srce.hr/109607

Posjeta: 317 *