Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

SADRŽAJ


Puni tekst: hrvatski pdf 529 Kb

str. 231-231

preuzimanja: 251

citiraj


Sažetak

IZ HPA-E
Paška janjetina na putu do oznake izvornosti
Održana Agro Arca 2013

PREHRAMBENI ADITIVI
Primjena sojinih proteina u mesnoj industriji

IZ LITERATURE I PRAKSE
Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa peradi

RIBE NAŠEG MORA
Glavoč

DEZINFEKCIJA I DEZINFICIJENSI
Učinak dezinfi cijensa na neke specifi čne
uzročnike zaraznih bolesti životinja

DOGAĐANJA
51st International Agriculture and Food Fair AGRA
Nin ima ekskluzivu – jelo koje se časti i slavi kroz manifestaciju Šokolijadu
Obilježeno 100 godina organiziranog uzgojno-selekcijskog rada u stočarstvu Hrvatske

ZNANSTVENO STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
pH vrijednost – pokazatelj kvalitete ovčjeg mesa namijenjenog preradi
Krvavica, M., M. Konjačić, J. Đugum

ZNANSTVENI RAD
Udio masti i sastav masnih kiselina u istarskom i dalmatinskom pršutu
Marušić, N., M. Petrović, S. Vidaček, T. Janči, T. Petrak, H. Medić

ZNANSTVENI RAD
Razlike u koncentracijama bakra u mesnim proizvodima, ribi i školjkama
N. Bilandžić, M. Đokić, M. Sedak, D. Sokolić-Mihalak, M. Jurković, A. Gross Bošković

PREGLEDNI RAD
Transportni stres i kakvoća svinjskog mesa
Ovničević, D. Ivona Đurkin, Lj. Segedi, B. Lukić, G. Kušec

PRETHODNO PRIOPĆENJE
Kemijska ocjena kakvoće pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih uz
dodatak pripravka plemenite pečurke Agaricus bisporus

Ključne riječi

Hrčak ID:

112119

URI

https://hrcak.srce.hr/112119

Datum izdavanja:

15.8.2013.

Posjeta: 542 *