Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

SADRŽAJ


Puni tekst: hrvatski pdf 787 Kb

str. 331-331

preuzimanja: 453

citiraj


Sažetak

AKTUALNO
Hrvatski proizvodi dobili zaštitu naziva proizvoda
sa zemljopisnim oznakama

Iz Ministarstva poljoprivrede
IZ HAP-e
Perspektive uzgoja izvornih pasmina svinja u RH

Prehrambeni aditivi
Aditivi u proizvodnji mariniranih proizvoda ribarstva

Iz literature i prakse
Kantaksantin – pigment u hrani za životinje

Dezinfekci ja i dezinficijensi
Voda - kondiciranje i dezinkfeckija I. dio

RIBE NAŠEG MORA - Vučić

Događanja
Anuga 2013: The most important platform for the international food business
Frankfurt Welcomes the World to Fi Europe & Ni 2013
ISAP – Internacionalni sajam pršuta


ZNANSTVENO STRUČNI DIO

ZNANSTVENI RAD
Kvaliteta trupova i mesa pilića kokoši pasmine hrvatica iz ekološkoga tova
Senčić, Đ., D. Samac, G. Kalić, M. Baban
ZNANSTVENI RAD
Utjecaj vrste poda na svojstva trupa i kakvoću mesa
simentalskih bikova iz intenzivnog uzgoja
D. Karolyi, A. Jakupec, K. Salajpal, A. Radovčić, M. Konjačić,
H. Čatipović, T. Jakopović, I. Jurić
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Kakvoća pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih
uz dodatak prirodnog propolisa
D. Špoljarić, G. Mršić, M. J. Petek, I. Špoljarić, S. Srečec,
Ž. Cvrtila Fleck, K. Špiranec, D. Mihelić, L. Kozačinski, M. Popović
PREGLEDNI RAD
Utjecaj kastracije na odlike mesa holštajnske junadi
Kos, I., M. Konjačić, A. Ivanković, I. Širić, T. Jakopović
ZNANSTVENI RAD
Utjecaj defolijacije na produktivnost i florni sastav čistih kultura krmnih trava
Bošnjak1, K., J. Leto, M. Vranić, H. Kutnjak, D. Uher, N. Iljkić

Ključne riječi

Hrčak ID:

112125

URI

https://hrcak.srce.hr/112125

Datum izdavanja:

1.10.2013.

Posjeta: 761 *