APA 6th Edition Miletić, S. (1982). Suha tvar bez masti mlijeka - osvrt na kolebanja i mogućnost korištenja tog podatka za određivanje cijene mlijeku. Mljekarstvo, 32 (2), 45-47. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/115867
MLA 8th Edition Miletić, Silvija. "Suha tvar bez masti mlijeka - osvrt na kolebanja i mogućnost korištenja tog podatka za određivanje cijene mlijeku." Mljekarstvo, vol. 32, br. 2, 1982, str. 45-47. https://hrcak.srce.hr/115867. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Miletić, Silvija. "Suha tvar bez masti mlijeka - osvrt na kolebanja i mogućnost korištenja tog podatka za određivanje cijene mlijeku." Mljekarstvo 32, br. 2 (1982): 45-47. https://hrcak.srce.hr/115867
Harvard Miletić, S. (1982). 'Suha tvar bez masti mlijeka - osvrt na kolebanja i mogućnost korištenja tog podatka za određivanje cijene mlijeku', Mljekarstvo, 32(2), str. 45-47. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/115867 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Miletić S. Suha tvar bez masti mlijeka - osvrt na kolebanja i mogućnost korištenja tog podatka za određivanje cijene mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1982 [pristupljeno 24.01.2021.];32(2):45-47. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/115867
IEEE S. Miletić, "Suha tvar bez masti mlijeka - osvrt na kolebanja i mogućnost korištenja tog podatka za određivanje cijene mlijeku", Mljekarstvo, vol.32, br. 2, str. 45-47, 1982. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/115867. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Sastav mlijeka varira unutar razmjerno širokih granica. Niz činilaca utječe na kolebanja pojedinih sastojaka, naročito količine masti a među ostalima pasmina i individualne osobine muzare, te način ishrane, stadij laktacije, starost i zdravlje muzare, zatim broj mužnji, duljina razdoblja između dvije mužnje, količina proizvedenog mlijeka, muzač, klima, te godišnje doba.