hrcak mascot   Srce   HID

Original scientific paper

Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim

Ljubica Tratnik ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Pierottijeva 6, 10000 Zagreb
Borjanka Jakšić

Fulltext: croatian, pdf (557 KB) pages 48-50 downloads: 314* cite
APA 6th Edition
Tratnik, Lj. & Jakšić, B. (1982). Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim. Mljekarstvo, 32 (2), 48-50. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/115869
MLA 8th Edition
Tratnik, Ljubica and Borjanka Jakšić. "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim." Mljekarstvo, vol. 32, no. 2, 1982, pp. 48-50. https://hrcak.srce.hr/115869. Accessed 8 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition
Tratnik, Ljubica and Borjanka Jakšić. "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim." Mljekarstvo 32, no. 2 (1982): 48-50. https://hrcak.srce.hr/115869
Harvard
Tratnik, Lj., and Jakšić, B. (1982). 'Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim', Mljekarstvo, 32(2), pp. 48-50. Available at: https://hrcak.srce.hr/115869 (Accessed 08 March 2021)
Vancouver
Tratnik Lj, Jakšić B. Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim. Mljekarstvo [Internet]. 1982 [cited 2021 March 08];32(2):48-50. Available from: https://hrcak.srce.hr/115869
IEEE
Lj. Tratnik and B. Jakšić, "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim", Mljekarstvo, vol.32, no. 2, pp. 48-50, 1982. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/115869. [Accessed: 08 March 2021]

Abstracts
Autori su proizveli svježi sir i jogurt od kravljeg mlijeka sa 10 i 20 % sojinog, koji se po svojim organoleptičkim osobinama bitno ne razlikuju od kontrolnih uzoraka od kravljeg mlijeka, dok proizvodi iz čistog sojinog mlijeka nisu prihvatljivi.

Keywords
mlijeko; kravlje mlijeko; sojino mlijeko; svježi sir; jogurt

Hrčak ID: 115869

URI
https://hrcak.srce.hr/115869

[english]

Visits: 525 *