hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Manufacture of fresh cheese and yoghourt from cows' milk supplemented with soya milk

Ljubica Tratnik ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Pierottijeva 6, 10000 Zagreb
Borjanka Jakšić

Puni tekst: hrvatski, pdf (557 KB) str. 48-50 preuzimanja: 305* citiraj
APA 6th Edition
Tratnik, Lj. i Jakšić, B. (1982). Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim. Mljekarstvo, 32 (2), 48-50. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/115869
MLA 8th Edition
Tratnik, Ljubica i Borjanka Jakšić. "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim." Mljekarstvo, vol. 32, br. 2, 1982, str. 48-50. https://hrcak.srce.hr/115869. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition
Tratnik, Ljubica i Borjanka Jakšić. "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim." Mljekarstvo 32, br. 2 (1982): 48-50. https://hrcak.srce.hr/115869
Harvard
Tratnik, Lj., i Jakšić, B. (1982). 'Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim', Mljekarstvo, 32(2), str. 48-50. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/115869 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver
Tratnik Lj, Jakšić B. Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim. Mljekarstvo [Internet]. 1982 [pristupljeno 24.01.2021.];32(2):48-50. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/115869
IEEE
Lj. Tratnik i B. Jakšić, "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim", Mljekarstvo, vol.32, br. 2, str. 48-50, 1982. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/115869. [Citirano: 24.01.2021.]

Sažetak
Fresh cheese and yoghourt were manufactured from cows' milk supplemented with 10 % and 20 % of soya milk. According to their organoleptic properties these products did not differ essentially from control samples made from cows' milk. The products from only soya milk were found unacceptable.

Ključne riječi
milk; cows' milk; soya milk; fresh cheese; yoghourt

Hrčak ID: 115869

URI
https://hrcak.srce.hr/115869

[hrvatski]

Posjeta: 510 *