APA 6th Edition Tratnik, Lj. i Jakšić, B. (1982). Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim. Mljekarstvo, 32 (2), 48-50. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/115869
MLA 8th Edition Tratnik, Ljubica i Borjanka Jakšić. "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim." Mljekarstvo, vol. 32, br. 2, 1982, str. 48-50. https://hrcak.srce.hr/115869. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Tratnik, Ljubica i Borjanka Jakšić. "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim." Mljekarstvo 32, br. 2 (1982): 48-50. https://hrcak.srce.hr/115869
Harvard Tratnik, Lj., i Jakšić, B. (1982). 'Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim', Mljekarstvo, 32(2), str. 48-50. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/115869 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Tratnik Lj, Jakšić B. Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim. Mljekarstvo [Internet]. 1982 [pristupljeno 24.01.2021.];32(2):48-50. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/115869
IEEE Lj. Tratnik i B. Jakšić, "Proizvodnja svježeg sira i jogurta od kravljeg mlijeka sa sojinim", Mljekarstvo, vol.32, br. 2, str. 48-50, 1982. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/115869. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Fresh cheese and yoghourt were manufactured from cows' milk supplemented with 10 % and 20 % of soya milk. According to their organoleptic properties these products did not differ essentially from control samples made from cows' milk. The products from only soya milk were found unacceptable.