APA 6th Edition Vujičić, I. i Vulić, M. (1983). Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije. Mljekarstvo, 33 (10), 298-301. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/116470
MLA 8th Edition Vujičić, Ivica i Mirjana Vulić. "Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije." Mljekarstvo, vol. 33, br. 10, 1983, str. 298-301. https://hrcak.srce.hr/116470. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Vujičić, Ivica i Mirjana Vulić. "Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije." Mljekarstvo 33, br. 10 (1983): 298-301. https://hrcak.srce.hr/116470
Harvard Vujičić, I., i Vulić, M. (1983). 'Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije', Mljekarstvo, 33(10), str. 298-301. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/116470 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Vujičić I, Vulić M. Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije. Mljekarstvo [Internet]. 1983 [pristupljeno 22.01.2021.];33(10):298-301. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116470
IEEE I. Vujičić i M. Vulić, "Korelacija između alkoholne probe i termostabilnosti mlijeka za uvjete UHT sterilizacije", Mljekarstvo, vol.33, br. 10, str. 298-301, 1983. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116470. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak The correlation between the results of the examination the milk stability toward concentrated alcohol (60-88 %) and thermostability was investigated. The correlation coefficient (r=0.62) is not high and examination the milk stability toward alcohol cannot quite to substitute the thermostability investigation.