Skoči na glavni sadržaj

Ostalo

l’in*uenza degli aggiunti di selenio negli alimenti e la surgelazione sulle caratteristiche tecnologiche della carne dei broiler

Dejan Marenčić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Milislava Demerca 1, 48260 Križevci, Hrvatska
Ivan Pušić ; Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb
Lidija Kozačinski ; Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska
Bela Njarr ; Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska
Željka Cvrtila Fleck ; Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska
Suzana Milinković Tur ; Zavod za *ziologiju i radiobiologiju, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: engleski pdf 139 Kb

str. 176-180

preuzimanja: 392

citiraj

Puni tekst: hrvatski pdf 135 Kb

str. 151-155

preuzimanja: 359

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

selenio; caratteristiche tecnologiche; broiler

Hrčak ID:

124134

URI

https://hrcak.srce.hr/124134

Datum izdavanja:

1.5.2014.

Podaci na drugim jezicima: engleski hrvatski španjolski njemački

Posjeta: 1.975 *