hrcak mascot   Srce   HID

Professional paper

Proizvodnja havartija

Miroslava Pospišil ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Fulltext: croatian, pdf (497 KB) pages 39-41 downloads: 261* cite
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Proizvodnja havartija. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo, vol. 6, no. 2, 1956, pp. 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854. Accessed 2 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Proizvodnja havartija." Mljekarstvo 6, no. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Proizvodnja havartija', Mljekarstvo, 6(2), pp. 39-41. Available at: https://hrcak.srce.hr/124854 (Accessed 02 March 2021)
Vancouver
Pospišil M. Proizvodnja havartija. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [cited 2021 March 02];6(2):39-41. Available from: https://hrcak.srce.hr/124854
IEEE
M. Pospišil, "Proizvodnja havartija", Mljekarstvo, vol.6, no. 2, pp. 39-41, 1956. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/124854. [Accessed: 02 March 2021]
Fulltext: serbian, pdf (451 KB) pages 39-41 downloads: 214* cite
APA 6th Edition
Pospišil, M. (1956). Производња хавартија. Mljekarstvo, 6 (2), 39-41. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/124854
MLA 8th Edition
Pospišil, Miroslava. "Производња хавартија." Mljekarstvo, vol. 6, no. 2, 1956, pp. 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854. Accessed 2 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition
Pospišil, Miroslava. "Производња хавартија." Mljekarstvo 6, no. 2 (1956): 39-41. https://hrcak.srce.hr/124854
Harvard
Pospišil, M. (1956). 'Производња хавартија', Mljekarstvo, 6(2), pp. 39-41. Available at: https://hrcak.srce.hr/124854 (Accessed 02 March 2021)
Vancouver
Pospišil M. Производња хавартија. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [cited 2021 March 02];6(2):39-41. Available from: https://hrcak.srce.hr/124854
IEEE
M. Pospišil, "Производња хавартија", Mljekarstvo, vol.6, no. 2, pp. 39-41, 1956. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/124854. [Accessed: 02 March 2021]

Abstracts
Havarti je ime jedne danske farme sa sjevernog dijela Zealanda, na kojoj se otprilike pred 100 godina počeo proizvoditi po prvi put sir, o kojem je riječ u ovom članku. U red danskih sireva uvela ga je vlasnica farme, te je taj sir po njenoj farmi dobio i ime

Keywords
proizvodnja mlijeka; sir; havarti

Hrčak ID: 124854

URI
https://hrcak.srce.hr/124854

[serbian]

Visits: 681 *