hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Sir parmezan u Rovišću

Andrija Milošević ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (350 KB) str. 57-58 preuzimanja: 187* citiraj
APA 6th Edition
Milošević, A. (1956). Sir parmezan u Rovišću. Mljekarstvo, 6 (3), 57-58. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124862
MLA 8th Edition
Milošević, Andrija. "Sir parmezan u Rovišću." Mljekarstvo, vol. 6, br. 3, 1956, str. 57-58. https://hrcak.srce.hr/124862. Citirano 03.08.2020.
Chicago 17th Edition
Milošević, Andrija. "Sir parmezan u Rovišću." Mljekarstvo 6, br. 3 (1956): 57-58. https://hrcak.srce.hr/124862
Harvard
Milošević, A. (1956). 'Sir parmezan u Rovišću', Mljekarstvo, 6(3), str. 57-58. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124862 (Datum pristupa: 03.08.2020.)
Vancouver
Milošević A. Sir parmezan u Rovišću. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 03.08.2020.];6(3):57-58. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124862
IEEE
A. Milošević, "Sir parmezan u Rovišću", Mljekarstvo, vol.6, br. 3, str. 57-58, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124862. [Citirano: 03.08.2020.]
Puni tekst: srpski, pdf (142 KB) str. 57-58 preuzimanja: 148* citiraj
APA 6th Edition
Milošević, A. (1956). Сир пармезан у Ровишћу. Mljekarstvo, 6 (3), 57-58. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/124862
MLA 8th Edition
Milošević, Andrija. "Сир пармезан у Ровишћу." Mljekarstvo, vol. 6, br. 3, 1956, str. 57-58. https://hrcak.srce.hr/124862. Citirano 03.08.2020.
Chicago 17th Edition
Milošević, Andrija. "Сир пармезан у Ровишћу." Mljekarstvo 6, br. 3 (1956): 57-58. https://hrcak.srce.hr/124862
Harvard
Milošević, A. (1956). 'Сир пармезан у Ровишћу', Mljekarstvo, 6(3), str. 57-58. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/124862 (Datum pristupa: 03.08.2020.)
Vancouver
Milošević A. Сир пармезан у Ровишћу. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 03.08.2020.];6(3):57-58. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124862
IEEE
A. Milošević, "Сир пармезан у Ровишћу", Mljekarstvo, vol.6, br. 3, str. 57-58, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/124862. [Citirano: 03.08.2020.]

Sažetak
Sir parmezan (a la Reggiano) počeli smo proizvoditi u pogonu Zagrebačke mljekare u Rovišću na koncu VI. mjeseca 1955. godine i dosad smo postigli povoljne rezultate.

Ključne riječi
sir; parmezan; Rovišće

Hrčak ID: 124862

URI
https://hrcak.srce.hr/124862

[srpski]

Posjeta: 514 *