hrcak mascot   Srce   HID

Vijest

Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline

Matija Kovačević ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (347 KB) str. 18-20 preuzimanja: 465* citiraj
APA 6th Edition
Kovačević, M. (1951). Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline. Mljekarstvo, 1 (1), 18-20. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/127339
MLA 8th Edition
Kovačević, Matija. "Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline." Mljekarstvo, vol. 1, br. 1, 1951, str. 18-20. https://hrcak.srce.hr/127339. Citirano 28.11.2021.
Chicago 17th Edition
Kovačević, Matija. "Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline." Mljekarstvo 1, br. 1 (1951): 18-20. https://hrcak.srce.hr/127339
Harvard
Kovačević, M. (1951). 'Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline', Mljekarstvo, 1(1), str. 18-20. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/127339 (Datum pristupa: 28.11.2021.)
Vancouver
Kovačević M. Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline. Mljekarstvo [Internet]. 1951 [pristupljeno 28.11.2021.];1(1):18-20. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/127339
IEEE
M. Kovačević, "Određivanje masti u mlijeku bez upotrebe sumporne kiseline", Mljekarstvo, vol.1, br. 1, str. 18-20, 1951. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/127339. [Citirano: 28.11.2021.]

Sažetak
Štetno djelovanje sumporne kiseline na odjeću i obuću ponukalo je razne istraživače, da pronađu zamjenu sumpornoj kiselini u Gerberovu postupku za određivanje postotka masti u mlijeku.

Ključne riječi
mlijeko; mliječna mast; određivanje

Hrčak ID: 127339

URI
https://hrcak.srce.hr/127339

Posjeta: 674 *