hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva

Obren Pejić ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (491 KB) str. 265-269 preuzimanja: 318* citiraj
APA 6th Edition
Pejić, O. (1955). O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva. Mljekarstvo, 5 (12), 265-269. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/127415
MLA 8th Edition
Pejić, Obren. "O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva." Mljekarstvo, vol. 5, br. 12, 1955, str. 265-269. https://hrcak.srce.hr/127415. Citirano 22.02.2020.
Chicago 17th Edition
Pejić, Obren. "O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva." Mljekarstvo 5, br. 12 (1955): 265-269. https://hrcak.srce.hr/127415
Harvard
Pejić, O. (1955). 'O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva', Mljekarstvo, 5(12), str. 265-269. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/127415 (Datum pristupa: 22.02.2020.)
Vancouver
Pejić O. O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1955 [pristupljeno 22.02.2020.];5(12):265-269. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/127415
IEEE
O. Pejić, "O emulgatorima ili receptima za topljenje sireva", Mljekarstvo, vol.5, br. 12, str. 265-269, 1955. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/127415. [Citirano: 22.02.2020.]

Sažetak
Kao osnovne kemijske supstance koje ulaze u sastav recepata za razne emulgatore danas se koriste limunska kiselina, natrij karbonati, fosfati i sol.

Ključne riječi
sir; topljeni sir; emulgatori

Hrčak ID: 127415

URI
https://hrcak.srce.hr/127415

Posjeta: 463 *