hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

SADRŽAJ BROJA

Časopis Meso ; Zadružna Štampa d.d.

Puni tekst: hrvatski, pdf (3 MB) str. 179-179 preuzimanja: 192* citiraj
APA 6th Edition
Meso, Č. (2015). SADRŽAJ BROJA. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII (3), 179-179. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/141124
MLA 8th Edition
Meso, Časopis. "SADRŽAJ BROJA." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVII, br. 3, 2015, str. 179-179. https://hrcak.srce.hr/141124. Citirano 17.09.2021.
Chicago 17th Edition
Meso, Časopis. "SADRŽAJ BROJA." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XVII, br. 3 (2015): 179-179. https://hrcak.srce.hr/141124
Harvard
Meso, Č. (2015). 'SADRŽAJ BROJA', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVII(3), str. 179-179. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/141124 (Datum pristupa: 17.09.2021.)
Vancouver
Meso Č. SADRŽAJ BROJA. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2015 [pristupljeno 17.09.2021.];XVII(3):179-179. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/141124
IEEE
Č. Meso, "SADRŽAJ BROJA", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XVII, br. 3, str. 179-179, 2015. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/141124. [Citirano: 17.09.2021.]

Sažetak
Aktualno
Prvi hrvatski proizvod zaštićen u EU – Krčki pršut

Iz HAH-a

Iz HPA
Predstavljeno godišnje izvješće Hrvatske poljoprivredne agencije za 2014. godinu

Certificiranje proizvoda
Certifikacija proizvoda kao jamstvo kvalitete i sigurnosti zaštićenih proizvoda

Dezinsekcija
Kukci-štetnici koji infestiraju meso, sir i kožu

Iz literature i prakse
Mortadela

Prehrambeni aditivi
Kategorizacija aditiva

Riba našeg mora
Ugor

Događanja


ZNANSTVENO-STRUČNI DIO

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Hadelan L., I. Grgić, M. Zrakić, G. Salputra
Financijska i perceptivna ocjena tvrtki iz mesne industrije

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomašević, I.
Učinak pulsirajućeg svjetla velike snage na senzorsku kakvoću plodova mora

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Bradaš, J. Rogošić, T. Jug, I. Vnučec, N. Marušić Radovčić
Isparljivi spojevi arome ličke janjetine

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Operta , S., N. Leko, J. Tahmaz, M. Alkić
Ispitivanje fizikalno-kemijskih i senzornih svojstava „Vlašićke“ kobasice tokom čuvanja

Hrčak ID: 141124

URI
https://hrcak.srce.hr/141124

[engleski]

Posjeta: 359 *