Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

SADRŽAJ BROJA

Časopis Meso ; Zadružna Štampa d.d.


Puni tekst: hrvatski pdf 2.630 Kb

str. 179-179

preuzimanja: 347

citiraj


Sažetak

Aktualno
Prvi hrvatski proizvod zaštićen u EU – Krčki pršut

Iz HAH-a

Iz HPA
Predstavljeno godišnje izvješće Hrvatske poljoprivredne agencije za 2014. godinu

Certificiranje proizvoda
Certifikacija proizvoda kao jamstvo kvalitete i sigurnosti zaštićenih proizvoda

Dezinsekcija
Kukci-štetnici koji infestiraju meso, sir i kožu

Iz literature i prakse
Mortadela

Prehrambeni aditivi
Kategorizacija aditiva

Riba našeg mora
Ugor

Događanja


ZNANSTVENO-STRUČNI DIO

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Hadelan L., I. Grgić, M. Zrakić, G. Salputra
Financijska i perceptivna ocjena tvrtki iz mesne industrije

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomašević, I.
Učinak pulsirajućeg svjetla velike snage na senzorsku kakvoću plodova mora

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Bradaš, J. Rogošić, T. Jug, I. Vnučec, N. Marušić Radovčić
Isparljivi spojevi arome ličke janjetine

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Operta , S., N. Leko, J. Tahmaz, M. Alkić
Ispitivanje fizikalno-kemijskih i senzornih svojstava „Vlašićke“ kobasice tokom čuvanja

Ključne riječi

Hrčak ID:

141124

URI

https://hrcak.srce.hr/141124

Datum izdavanja:

1.5.2015.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 794 *