hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Sadržaj broja

Časopis Meso ; Zadružna štampa d.d.

Puni tekst: hrvatski, pdf (508 KB) str. 187-187 preuzimanja: 52* citiraj
APA 6th Edition
Meso, Č. (2016). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (3), 187-187. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/162014
MLA 8th Edition
Meso, Časopis. "Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVIII, br. 3, 2016, str. 187-187. https://hrcak.srce.hr/162014. Citirano 19.07.2019.
Chicago 17th Edition
Meso, Časopis. "Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XVIII, br. 3 (2016): 187-187. https://hrcak.srce.hr/162014
Harvard
Meso, Č. (2016). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII(3), str. 187-187. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/162014 (Datum pristupa: 19.07.2019.)
Vancouver
Meso Č. Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2016 [pristupljeno 19.07.2019.];XVIII(3):187-187. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/162014
IEEE
Č. Meso, "Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XVIII, br. 3, str. 187-187, 2016. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/162014. [Citirano: 19.07.2019.]

Sažetak
AKTUALNO
Uzgoj Salers goveda u Hrvatskoj
Živjeti zdravo

NUTRICIONIZAM
Mikronutrijenti u mesu

VAŽNO JE ZNATI
Gluten u mesu

CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Ekološka poljoprivredna proizvodnja u proizvodnji mesa

IZ HPA
15. izložba rapske ovce
Stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Češnjak

RIBA NAŠEG MORA
Crnelj

DOGAĐANJA
Alimentaria

IFFA
Salamijada

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., M. Konjačić, B. Mioč
Učinak spola, kastracije i različitih tehnoloških postupaka na kemijska svojstva ovčjeg mesa i kaštradine

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomić, M., A. Segarić, L. Kozačinski, B. Njari, J. Pleadin4, Ž. Cvrtila Fleck
Kakvoća pršuta

PREGLEDNI RAD
Tomljanović, M., I. Mijolović
Ekološka proizvodnja ovčjeg mesa u Republici Hrvatskoj

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić I., L. Hadelan, J. Prišenk, M. Zrakić
Stočarstvo Republike Hrvatske: stanje i očekivanja

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Nutritivna vrijednost svinjskog mesa – predrasude i stvarnost

Ključne riječi
Sadržaj broja

Hrčak ID: 162014

URI
https://hrcak.srce.hr/162014

Posjeta: 128 *