hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Sadržaj broja

Časopis Meso ; Zadružna Štampa d.d.

Puni tekst: hrvatski, pdf (4 MB) str. 283-283 preuzimanja: 66* citiraj
APA 6th Edition
Meso, Č. (2016). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (4), 283-283. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/162706
MLA 8th Edition
Meso, Časopis. "Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XVIII, br. 4, 2016, str. 283-283. https://hrcak.srce.hr/162706. Citirano 18.07.2019.
Chicago 17th Edition
Meso, Časopis. "Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XVIII, br. 4 (2016): 283-283. https://hrcak.srce.hr/162706
Harvard
Meso, Č. (2016). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII(4), str. 283-283. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/162706 (Datum pristupa: 18.07.2019.)
Vancouver
Meso Č. Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2016 [pristupljeno 18.07.2019.];XVIII(4):283-283. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/162706
IEEE
Č. Meso, "Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XVIII, br. 4, str. 283-283, 2016. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/162706. [Citirano: 18.07.2019.]

Sažetak
AKTUALNO
Klaster „Hrvatskog pršuta“

NUTRICIONIZAM
Preporučeni unos mesa i utjecaj na zdravlje

VAŽNO JE ZNATI
Validacija roka trajanja u proizvodima od mesa

CERTIFICIRANJE PROIZVODA
Deklariranje proizvoda od mesa

IZ HPA
Hrvatska poljoprivredna agencija objavila Godišnje izvješće za 2015. godinu
Održan prvi stručni seminar za uzgajivače mesnih pasmina goveda

PREHRAMBENI ADITIVI I ZAČINI
Korijandar

RIBA NAŠEG MORA
Školjkaši

DOGAĐANJA
3. Međunarodni festival pršuta u Drnišu
Dani kulina – Jagodnjak 2016
15. „Otočka kulenijada“
36. kulenijada – Požega 2016.

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac
Fenotipsko očitovanje mesnatosti u svinja polumasnog i mesnatog proizvodnog tipa

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Segarić, A., G. Mršić, S. Merkaš, M. Tomić, L. Kozačinski, B. Njari ,D. Alagić, M. Smajlović , Ž. Cvrtila
Molekularne metode utvrđivanje patvorenja mesnih proizvoda

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Alagić, D., A.Smajlović, M. Smajlović, Z. Maksimović, E. Članjak, K. Čaklovica, S. Tanković, E. Veljović, I. Ljevaković-Musladin, M. Rifatbegović
Prevalenca Campylobacter spp. kontaminacije pilećeg mesa iz klaonice brojlera u Bosni i Hercegovini

STRUČNI RAD
Brigita Hengl, B., A. Gross – Bošković, K. Vuljanić, A. M. Crnić, R. Vazdar, J.Petrić
Salmonella Infantis u pilećem mesu na tržištu u Hrvatskoj

STRUČNI RAD
Natalija Uršulin-Trstenjak, D.Levanić, S. Šušnić, V. Šušnić
Učinkovitost preduvjetnih programa u mesnoj industriji definiranih zahtjevom sustava FSSC 22000 228 348

Ključne riječi
Sadržaj broja; Meso broj 4

Hrčak ID: 162706

URI
https://hrcak.srce.hr/162706

Posjeta: 146 *