hrcak mascot   Srce   HID

Izlaganje sa skupa

GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA

K.A. Leymaster ; USDA-ARS, U.S. Meat Animal Research Center, USA
B.A. Frekig ; USDA-ARS, U.S. Meat Animal Research Center, USA

Puni tekst: hrvatski, pdf (4 MB) str. 435-444 preuzimanja: 50* citiraj
APA 6th Edition
Leymaster, K.A. i Frekig, B.A. (1998). GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA. Stočarstvo, 52 (6), 435-444. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/168785
MLA 8th Edition
Leymaster, K.A. i B.A. Frekig. "GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA." Stočarstvo, vol. 52, br. 6, 1998, str. 435-444. https://hrcak.srce.hr/168785. Citirano 25.01.2020.
Chicago 17th Edition
Leymaster, K.A. i B.A. Frekig. "GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA." Stočarstvo 52, br. 6 (1998): 435-444. https://hrcak.srce.hr/168785
Harvard
Leymaster, K.A., i Frekig, B.A. (1998). 'GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA', Stočarstvo, 52(6), str. 435-444. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/168785 (Datum pristupa: 25.01.2020.)
Vancouver
Leymaster KA, Frekig BA. GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA. Stočarstvo [Internet]. 1998 [pristupljeno 25.01.2020.];52(6):435-444. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168785
IEEE
K.A. Leymaster i B.A. Frekig, "GENETSKE VARIJACIJE I UDRUŽENJA ZA POBOLJŠANJE PROIZVODNJE I KAKVOĆE MESA OVACA I KOZA", Stočarstvo, vol.52, br. 6, str. 435-444, 1998. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168785. [Citirano: 25.01.2020.]

Ključne riječi
callipyge; usađivanje; sastav QTL; polovica

Hrčak ID: 168785

URI
https://hrcak.srce.hr/168785

[engleski]

Posjeta: 103 *