hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

HYGIENIC AND ECOLOGICAL RISKS CONNECTED WITH SURVIVAL OF Salmonella Typhimurium IN THE SOLID FRACTION OF PIG SLURRY FROM AGRICULTURAL WASTEWATER TREATMENT PLANT

I. Placká ; Research Institute of Veterinary Medicine, Košice, Slovak Republic
J. Venglovský ; Research Institute of Veterinary Medicine, Košice, Slovak Republic
P. Novák ; University of Veterinary Medicine and Pharmaceutical Science, Brno, Czech Republic
Alenka Tofant ; Department of Animal Hygiene, Environment and Ethology, Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia
Marija Vučemilo ; Department of Animal Hygiene, Environment and Ethology, Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia

Puni tekst: hrvatski, pdf (5 MB) str. 323-334 preuzimanja: 86* citiraj
APA 6th Edition
Placká, I., Venglovský, J., Novák, P., Tofant, A. i Vučemilo, M. (2001). HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE. Stočarstvo, 55 (5), 323-334. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/168979
MLA 8th Edition
Placká, I., et al. "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE." Stočarstvo, vol. 55, br. 5, 2001, str. 323-334. https://hrcak.srce.hr/168979. Citirano 15.06.2021.
Chicago 17th Edition
Placká, I., J. Venglovský, P. Novák, Alenka Tofant i Marija Vučemilo. "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE." Stočarstvo 55, br. 5 (2001): 323-334. https://hrcak.srce.hr/168979
Harvard
Placká, I., et al. (2001). 'HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE', Stočarstvo, 55(5), str. 323-334. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/168979 (Datum pristupa: 15.06.2021.)
Vancouver
Placká I, Venglovský J, Novák P, Tofant A, Vučemilo M. HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE. Stočarstvo [Internet]. 2001 [pristupljeno 15.06.2021.];55(5):323-334. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168979
IEEE
I. Placká, J. Venglovský, P. Novák, A. Tofant i M. Vučemilo, "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE", Stočarstvo, vol.55, br. 5, str. 323-334, 2001. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168979. [Citirano: 15.06.2021.]

Ključne riječi
Salmonella typhimuriam; indicator microorganisms; survival; pig farm; wastewater treatment plant

Hrčak ID: 168979

URI
https://hrcak.srce.hr/168979

[hrvatski]

Posjeta: 175 *