hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

PRODUCTION AND CHARACTERISTICS OF HORSE-MEAT

Ante Ivanković ; Zavod za specijalno stočarstvo, Agronomski fakultet u Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Pavao Caput ; Zavod za specijalno stočarstvo, Agronomski fakultet u Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Mato Čačić ; Zavod za specijalno stočarstvo, Agronomski fakultet u Zagreb, Zagreb, Hrvatska

Puni tekst: hrvatski, pdf (5 MB) str. 357-368 preuzimanja: 124* citiraj
APA 6th Edition
Ivanković, A., Caput, P. i Čačić, M. (2001). PROIZVODNJA I ZNAČENJE KONJSKOG MESA. Stočarstvo, 55 (5), 357-368. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/168983
MLA 8th Edition
Ivanković, Ante, et al. "PROIZVODNJA I ZNAČENJE KONJSKOG MESA." Stočarstvo, vol. 55, br. 5, 2001, str. 357-368. https://hrcak.srce.hr/168983. Citirano 07.05.2021.
Chicago 17th Edition
Ivanković, Ante, Pavao Caput i Mato Čačić. "PROIZVODNJA I ZNAČENJE KONJSKOG MESA." Stočarstvo 55, br. 5 (2001): 357-368. https://hrcak.srce.hr/168983
Harvard
Ivanković, A., Caput, P., i Čačić, M. (2001). 'PROIZVODNJA I ZNAČENJE KONJSKOG MESA', Stočarstvo, 55(5), str. 357-368. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/168983 (Datum pristupa: 07.05.2021.)
Vancouver
Ivanković A, Caput P, Čačić M. PROIZVODNJA I ZNAČENJE KONJSKOG MESA. Stočarstvo [Internet]. 2001 [pristupljeno 07.05.2021.];55(5):357-368. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168983
IEEE
A. Ivanković, P. Caput i M. Čačić, "PROIZVODNJA I ZNAČENJE KONJSKOG MESA", Stočarstvo, vol.55, br. 5, str. 357-368, 2001. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168983. [Citirano: 07.05.2021.]

Hrčak ID: 168983

URI
https://hrcak.srce.hr/168983

[hrvatski]

Posjeta: 224 *