Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

PROPERTIES OF MEATINESS OF PIGS CROSSED WITH PIETREN

Đuro Senčić ; Poljoprivredi fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zlata Maltar ; Poljoprivredi fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zvonko Antunović ; Poljoprivredi fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Josip Fazekaš ; Farma "Senkovec", d.d., Slatina, Hrvatska
Antun Knapić ; Farma "Senkovec", d.d., Slatina, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 2.960 Kb

str. 175-182

preuzimanja: 152

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

crossed; pietren; pork meatiness sides; slaughter quality; meat quality

Hrčak ID:

173548

URI

https://hrcak.srce.hr/173548

Datum izdavanja:

12.7.2000.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 556 *