hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA

Đuro Senčić ; Zavod za stočarstvo, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zvonko Antunović ; Zavod za stočarstvo, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Marcela Šperanda ; Zavod za stočarstvo, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 83-89 preuzimanja: 50* citiraj
APA 6th Edition
Senčić, Đ., Antunović, Z. i Šperanda, M. (2003). UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA. Stočarstvo, 57 (2), 83-89. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/177837
MLA 8th Edition
Senčić, Đuro, et al. "UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA." Stočarstvo, vol. 57, br. 2, 2003, str. 83-89. https://hrcak.srce.hr/177837. Citirano 08.04.2020.
Chicago 17th Edition
Senčić, Đuro, Zvonko Antunović i Marcela Šperanda. "UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA." Stočarstvo 57, br. 2 (2003): 83-89. https://hrcak.srce.hr/177837
Harvard
Senčić, Đ., Antunović, Z., i Šperanda, M. (2003). 'UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA', Stočarstvo, 57(2), str. 83-89. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/177837 (Datum pristupa: 08.04.2020.)
Vancouver
Senčić Đ, Antunović Z, Šperanda M. UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA. Stočarstvo [Internet]. 2003 [pristupljeno 08.04.2020.];57(2):83-89. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/177837
IEEE
Đ. Senčić, Z. Antunović i M. Šperanda, "UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA", Stočarstvo, vol.57, br. 2, str. 83-89, 2003. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/177837. [Citirano: 08.04.2020.]

Ključne riječi
svinje; sintetički lizin; tovna svojstva; klaonička svojstva

Hrčak ID: 177837

URI
https://hrcak.srce.hr/177837

[engleski]

Posjeta: 106 *