hrcak mascot   Srce   HID

Izlaganje sa skupa

ORGANIC BEEF PRODUCTION WITH EMPHASIS ON WELFARE, HEALTH AND PRODUCT QUALITY

Bea Klinzing Nielsen ; Organic Animal Husbandry, Dept. of Animal Science and Animal Health, Royal Vet. Agric. University, Frederiksberg C, Denmark

Puni tekst: hrvatski, pdf (3 MB) str. 349-356 preuzimanja: 52* citiraj
APA 6th Edition
Klinzing Nielsen, B. (2003). PROIZVODNJA ORGANSKE GOVEDINE S NAGLASKOM NA DOBROBIT, ZDRAVLJE I KAKVOĆU PROIZVODA. Stočarstvo, 57 (5), 349-356. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/177942
MLA 8th Edition
Klinzing Nielsen, Bea. "PROIZVODNJA ORGANSKE GOVEDINE S NAGLASKOM NA DOBROBIT, ZDRAVLJE I KAKVOĆU PROIZVODA." Stočarstvo, vol. 57, br. 5, 2003, str. 349-356. https://hrcak.srce.hr/177942. Citirano 05.08.2020.
Chicago 17th Edition
Klinzing Nielsen, Bea. "PROIZVODNJA ORGANSKE GOVEDINE S NAGLASKOM NA DOBROBIT, ZDRAVLJE I KAKVOĆU PROIZVODA." Stočarstvo 57, br. 5 (2003): 349-356. https://hrcak.srce.hr/177942
Harvard
Klinzing Nielsen, B. (2003). 'PROIZVODNJA ORGANSKE GOVEDINE S NAGLASKOM NA DOBROBIT, ZDRAVLJE I KAKVOĆU PROIZVODA', Stočarstvo, 57(5), str. 349-356. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/177942 (Datum pristupa: 05.08.2020.)
Vancouver
Klinzing Nielsen B. PROIZVODNJA ORGANSKE GOVEDINE S NAGLASKOM NA DOBROBIT, ZDRAVLJE I KAKVOĆU PROIZVODA. Stočarstvo [Internet]. 2003 [pristupljeno 05.08.2020.];57(5):349-356. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/177942
IEEE
B. Klinzing Nielsen, "PROIZVODNJA ORGANSKE GOVEDINE S NAGLASKOM NA DOBROBIT, ZDRAVLJE I KAKVOĆU PROIZVODA", Stočarstvo, vol.57, br. 5, str. 349-356, 2003. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/177942. [Citirano: 05.08.2020.]

Hrčak ID: 177942

URI
https://hrcak.srce.hr/177942

[hrvatski]

Posjeta: 109 *