hrcak mascot   Srce   HID

Prethodno priopćenje

HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT

Nadia Pavia   ORCID icon orcid.org/0000-0002-1084-1394 ; Faculty of tourism and hospitality management, University of Rijeka, Opatija, Croatia

Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str. 131-135 preuzimanja: 344* citiraj
APA 6th Edition
Pavia, N. (2003). HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT. Tourism and hospitality management, 9 (1), 131-135. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/181602
MLA 8th Edition
Pavia, Nadia. "HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT." Tourism and hospitality management, vol. 9, br. 1, 2003, str. 131-135. https://hrcak.srce.hr/181602. Citirano 03.03.2021.
Chicago 17th Edition
Pavia, Nadia. "HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT." Tourism and hospitality management 9, br. 1 (2003): 131-135. https://hrcak.srce.hr/181602
Harvard
Pavia, N. (2003). 'HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT', Tourism and hospitality management, 9(1), str. 131-135. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/181602 (Datum pristupa: 03.03.2021.)
Vancouver
Pavia N. HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT. Tourism and hospitality management [Internet]. 2003 [pristupljeno 03.03.2021.];9(1):131-135. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181602
IEEE
N. Pavia, "HOTELSKO OKRUŽENJE I MENADŽMENT", Tourism and hospitality management, vol.9, br. 1, str. 131-135, 2003. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181602. [Citirano: 03.03.2021.]

Sažetak
Suvremeni uvjeti poslovanja u hotelijerstvu iziskuju od hotelskog menadžmenta da slijedi nove tržišne trendove. Traži se sposobnost prilagodbe promjenama, što je preduvjet za rast, razvoj i opstanak hotelskih objekata. Konkurencija i hotelski gosti dva su najvažnija čimbenika organizacijskog okruženja. Hotelski menadžment svoju aktivnost treba orijentirati na hotelske goste i zahtjeve turističkog tržišta.

Ključne riječi
menadžment; organizacija; hotelijerstvo

Hrčak ID: 181602

URI
https://hrcak.srce.hr/181602

[engleski] [njemački]

Posjeta: 664 *