hrcak mascot   Srce   HID

Izlaganje sa skupa

THE IMPACT OF ELEVATED ENVIRONMENTAL TEMPERATURES ON POULTRY PRODUCTIVITY AND HEALTH

Milivoj Mikec ; Hrvatski veterinarski institut, Centar za peradarstvo Zagreb, Hrvatska

Puni tekst: hrvatski, pdf (5 MB) str. 461-471 preuzimanja: 67* citiraj
APA 6th Edition
Mikec, M. (1999). DJELOVANJE POVIŠENE TEMPERATURE OKOLIŠA NA PROIZVODNOST I ZDRAVLJE PERADI. Stočarstvo, 53 (6), 461-471. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/181625
MLA 8th Edition
Mikec, Milivoj. "DJELOVANJE POVIŠENE TEMPERATURE OKOLIŠA NA PROIZVODNOST I ZDRAVLJE PERADI." Stočarstvo, vol. 53, br. 6, 1999, str. 461-471. https://hrcak.srce.hr/181625. Citirano 03.04.2020.
Chicago 17th Edition
Mikec, Milivoj. "DJELOVANJE POVIŠENE TEMPERATURE OKOLIŠA NA PROIZVODNOST I ZDRAVLJE PERADI." Stočarstvo 53, br. 6 (1999): 461-471. https://hrcak.srce.hr/181625
Harvard
Mikec, M. (1999). 'DJELOVANJE POVIŠENE TEMPERATURE OKOLIŠA NA PROIZVODNOST I ZDRAVLJE PERADI', Stočarstvo, 53(6), str. 461-471. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/181625 (Datum pristupa: 03.04.2020.)
Vancouver
Mikec M. DJELOVANJE POVIŠENE TEMPERATURE OKOLIŠA NA PROIZVODNOST I ZDRAVLJE PERADI. Stočarstvo [Internet]. 1999 [pristupljeno 03.04.2020.];53(6):461-471. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181625
IEEE
M. Mikec, "DJELOVANJE POVIŠENE TEMPERATURE OKOLIŠA NA PROIZVODNOST I ZDRAVLJE PERADI", Stočarstvo, vol.53, br. 6, str. 461-471, 1999. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181625. [Citirano: 03.04.2020.]

Ključne riječi
heat stress; production; health

Hrčak ID: 181625

URI
https://hrcak.srce.hr/181625

[hrvatski]

Posjeta: 112 *