hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE

Vlado Galičić ; Faculty of tourism and hospitality management, University of Rijeka, Opatija, Croatia

Puni tekst: hrvatski, pdf (3 MB) str. 49-62 preuzimanja: 296* citiraj
APA 6th Edition
Galičić, V. (2000). PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE. Tourism and hospitality management, 6 (1-2), 49-62. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/181705
MLA 8th Edition
Galičić, Vlado. "PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE." Tourism and hospitality management, vol. 6, br. 1-2, 2000, str. 49-62. https://hrcak.srce.hr/181705. Citirano 25.02.2021.
Chicago 17th Edition
Galičić, Vlado. "PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE." Tourism and hospitality management 6, br. 1-2 (2000): 49-62. https://hrcak.srce.hr/181705
Harvard
Galičić, V. (2000). 'PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE', Tourism and hospitality management, 6(1-2), str. 49-62. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/181705 (Datum pristupa: 25.02.2021.)
Vancouver
Galičić V. PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE. Tourism and hospitality management [Internet]. 2000 [pristupljeno 25.02.2021.];6(1-2):49-62. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181705
IEEE
V. Galičić, "PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE", Tourism and hospitality management, vol.6, br. 1-2, str. 49-62, 2000. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181705. [Citirano: 25.02.2021.]

Sažetak
Nužnost uspostave ravnoteže potrebnih općih teorijskih i specifičnih stručnih znanja studenata koji se obrazuju za hotelijerstvo, ima za posljedicu potrebu kvalitetnog organiziranja i izvođenja praktične nastave tijekom nastavne godine.
O kvaliteti izvođenja praktične nastave ovisit će i kvaliteta cjelokupnog studija čiji je cilj osposobiti studente za buduće nositelje cjelokupne turističke i ugostiteljske, pa tako i hotelijerske djelatnosti.
U radu su obrađeni rezultati provedene ankete među studentima Fakulteta za turistički i hotelski menadžment Opatija, koji u okviru svog nastavnog plana i programa tijekom III. godine studija imaju obvezu izvršenja praktične nastave u trajanju od 120 sati.

Ključne riječi
visokoškolsko obrazovanje; studenti; praktična nastava; hotelijerstvo

Hrčak ID: 181705

URI
https://hrcak.srce.hr/181705

[engleski]

Posjeta: 423 *