APA 6th Edition Mumel, D. (2000). FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK. Tourism and hospitality management, 6 (1-2), 101-118. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/181709
MLA 8th Edition Mumel, Damijan. "FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK." Tourism and hospitality management, vol. 6, br. 1-2, 2000, str. 101-118. https://hrcak.srce.hr/181709. Citirano 26.02.2021.
Chicago 17th Edition Mumel, Damijan. "FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK." Tourism and hospitality management 6, br. 1-2 (2000): 101-118. https://hrcak.srce.hr/181709
Harvard Mumel, D. (2000). 'FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK', Tourism and hospitality management, 6(1-2), str. 101-118. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/181709 (Datum pristupa: 26.02.2021.)
Vancouver Mumel D. FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK. Tourism and hospitality management [Internet]. 2000 [pristupljeno 26.02.2021.];6(1-2):101-118. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181709
IEEE D. Mumel, "FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK", Tourism and hospitality management, vol.6, br. 1-2, str. 101-118, 2000. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/181709. [Citirano: 26.02.2021.]
Sažetak Ovaj rad prezentira dio istraživanja sa dva glavna cilja: (1) pronaći bitne čimbenike kvalitete izložbenog prostora i (2) stvoriti instrument mjerenja za određivanje kvalitete izložbenog prostora, oba sa ne profesionalne točke gledišta posjetioca.
Da bi postigli oba cilja, prvo je utvrđeno četrnaest dimenzija kvalitete izložbenog prostora. Te dimenzije bile su temeljem stvaranja prve verzije mjernih instrumenata u svezi kvalitete izložbenih prostora (MlMQES-l). Kada je isproban MIMQES-l također je ispitana i sukladnost procjenitelja.
Temeljem analize MIMQES-1 druge verzije MIMQES stvorena je (MIMQES-2), te je postupak pripreme procjenitelja izmjenjen i poboljšan. Rezultati MlMQES-2 analize pokazuju kako bolju strukturu čimbenika tako i bolju sukladnost procjenitelja, što je najvjerojatnije bio rezultat promjene u određivanju procjenitelja.