Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj broja


Puni tekst: hrvatski pdf 180 Kb

str. 359-359

preuzimanja: 309

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 48 Kb

str. 399-399

preuzimanja: 176

citiraj

Puni tekst: njemački pdf 48 Kb

str. 399-399

preuzimanja: 169

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb

str. 399-399

preuzimanja: 224

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb

str. 399-399

preuzimanja: 241

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., V. Milak
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima.........400
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, N. Pavlovič
Optimizacija teksturalnih parametara pašteta od svinjetine uz dodatak različitih vrsta škroba i tipova brašna.............................................................. ...............................................................................418
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Poljanec, I., N. Vahčić, G. Krešić, S. Kolarić Kravar, N. Kudumija, J. Pleadin
Alergeni u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta.............................................................................420
PREGLEDNI RAD
Sterniša M., J. Mraz, S. Smole Možina
Šaran - još neiskorišteni potencijal...... ....................................................................................................433
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, Z. Antunović, D. Galović
Proizvodnost kokoši i kvaliteta jaja iz ekološkoga i konvencionalnoga (podnog) sustava držanja.............434

Ključne riječi

Hrčak ID:

187760

URI

https://hrcak.srce.hr/187760

Datum izdavanja:

5.10.2017.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 2.086 *