hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Content

Puni tekst: hrvatski, jpg (286 KB) str. 207-207 preuzimanja: 78* citiraj
APA 6th Edition
(2018). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XX (3), 207-207. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/200667
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XX, br. 3, 2018, str. 207-207. https://hrcak.srce.hr/200667. Citirano 29.09.2020.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XX, br. 3 (2018): 207-207. https://hrcak.srce.hr/200667
Harvard
(2018). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XX(3), str. 207-207. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/200667 (Datum pristupa: 29.09.2020.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2018 [pristupljeno 29.09.2020.];XX(3):207-207. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/200667
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XX, br. 3, str. 207-207, 2018. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/200667. [Citirano: 29.09.2020.]

Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Jernej Prišenk, Ivo Grgić, Jernej Turk, Karmen Pažek, Marjan Janžekovič
Economic viability of non-commercial and extensive rabbit breeding:
A Slovenian case study ...................................................................................................................... 208

REVIEW
Dobeic Martin
The potential of cold plasma applications in food safety .................................................................... 213
PROFESSIONAL PAPER
Bilandžić, Nina, Božica Solomun Kolanović, Ivana Varenina,
Ines Varga, Marina Krpan, Mirjana Hruškar
Concentration of tertracycline antibiotics in meat and meat products ................................................ 227

PROFESSIONAL PAPER
Peinović, Lovran, Lidija Kozačinski, Jelka Pleadin, Lidija Dergestin Bačun, Željka Cvrtila
Quality of sausages on the Croatian market ...................................................................................... 232

PROFESSIONAL PAPER
Gluščić , Goran, Bela Njari, Nevijo Zdolec, Lidija Kozačinski
Official controls in slaughterhouses ................................................................................................... 239

Hrčak ID: 200667

URI
https://hrcak.srce.hr/200667

[hrvatski] [njemački] [talijanski] [španjolski]

Posjeta: 219 *