hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Sadržaj

Puni tekst: hrvatski, jpg (316 KB) str. 383-383 preuzimanja: 39* citiraj
APA 6th Edition
(2018). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XX (5), 383-383. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/207167
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XX, br. 5, 2018, str. 383-383. https://hrcak.srce.hr/207167. Citirano 13.08.2020.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XX, br. 5 (2018): 383-383. https://hrcak.srce.hr/207167
Harvard
(2018). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XX(5), str. 383-383. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/207167 (Datum pristupa: 13.08.2020.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2018 [pristupljeno 13.08.2020.];XX(5):383-383. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/207167
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XX, br. 5, str. 383-383, 2018. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/207167. [Citirano: 13.08.2020.]

Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Primožič Blažka, Lea Demšar
Prihvatljivost jetrene paštete sa smanjenim sadržajem soli i natrija .................................................. 393

STRUČNI RAD
Ana Robina, Kornelija Jurina, Lidija Kozačinski
Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima ..................................................................... 396

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Sara Bešlija
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pečenice
proizvedene različitim postupcima dimljenja ...................................................................................... 405

STRUČNI RAD
Maroje Ivanković, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Kvaliteta jaja podrijetlom od nesilica iz slobodnog i kaveznog uzgoja ............................................... 419

Hrčak ID: 207167

URI
https://hrcak.srce.hr/207167

[engleski] [njemački] [talijanski] [španjolski]

Posjeta: 109 *