hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Contenuto

Puni tekst: hrvatski, jpg (316 KB) str. 383-383 preuzimanja: 39* citiraj
APA 6th Edition
(2018). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XX (5), 383-383. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/207167
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XX, br. 5, 2018, str. 383-383. https://hrcak.srce.hr/207167. Citirano 08.08.2020.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XX, br. 5 (2018): 383-383. https://hrcak.srce.hr/207167
Harvard
(2018). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XX(5), str. 383-383. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/207167 (Datum pristupa: 08.08.2020.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2018 [pristupljeno 08.08.2020.];XX(5):383-383. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/207167
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XX, br. 5, str. 383-383, 2018. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/207167. [Citirano: 08.08.2020.]

Sažetak
LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Primožič Blažka, Lea Demšar
Accettabilità del pâté di fegato con minor contenuto di sale e sodio .................................................. 395

ARTICOLO SPECIALISTICO
Ana Robina, Kornelija Jurina, Lidija Kozačinski
La presenza del batterio Escherichia coli nelle preparazioni di carne ................................................ 399

LAVOR SCIENTIFICO ORIGINALE
Marina Krvavica, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Sara Bešlija
Composti volatili dell’aroma del carré di maiale dalmata prodotto
con differenti procedimenti di affumicatura ......................................................................................... 418

ARTICOLO SPECIALISTICO
Maroje Ivanković, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
La qualità delle uova delle galline ovaiole allevate all’aperto e in gabbie ........................................... 425

Hrčak ID: 207167

URI
https://hrcak.srce.hr/207167

[hrvatski] [engleski] [njemački] [španjolski]

Posjeta: 109 *