Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Contenido


Puni tekst: hrvatski jpg 368 Kb

str. 261-261

preuzimanja: 219

citiraj


Sažetak

ARTĺCULO DE REVISIÓN
Tomislava Vukušić, Ana Pavičić, Višnja Stulić, Zoran Herceg
Impresión 3D de alimentos en la producción de la carne

ARTĺCULO DE REVISIÓN
Danijela Stražanac, Andrea Gross-Bošković,
Brigita Hengl, Sandra Bašić, Darja Sokolić
La conservación de los crustáceos usando el dióxi do de azufre y los sulfitos (E 220 –E 228)

PONENCIA
Nina Bilandžić, Ivana Varenina, Ines Varga,
Božica Solomun Kolanović, Đurđica Božić Luburić
El control de antibióticos en carne y productos cárnicos en la Unión Europea

ARTĺCULO DE REVISIÓN
Tomislav Mikuš, Marta Kiš, Ornella Mikuš
Mordedura de colas - un riesgo para el bienestar y la salud
de los cerdos y las omisiones de las políticas europeas

REPORTE DE CASO
Matthew McCusker
Una solución de etiqueta limpia para el control
de la bacteria Clostridium botulinom en la carne cocida – estudio de caso

Direktorica, glavna i odgovorna urednica/Director - Editor-in-chief:
Katarina Lučić, mag. ekonomije

Stručna urednica / professional editor:
Prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, Zavod za higijenu,
tehnologiju i sigurnost hrane Veterinarskog
fakulteta Sveučilišta u Zagrebu/ Dept. of Hygiene,
Technology and Food Safety Faculty of Veterinary
Medicine, University of Zagreb

Urednički kolegij / Editorial staff:
prof. dr. sc. Davor Alagić (BiH),
doc.dr.sc. Pavel Bystrický (Slovačka),
prof.dr.sc. Beniamino Cenci Goga (Italija),
prof.dr.sc. Željka Cvrtila (Hrvatska),
prof.dr.sc. Faruk Čaklovica (BiH),
prof.dr. Lea Demšar (Slovenija),
prof.dr.sc. Martin Dobeic (Slovenija),
prof.dr.sc. Kata Galić (Hrvatska),
prof.dr. Amir Ganić (BIH),
prof.dr.sc. Ivo Grgić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Mirza Hadžiosmanović (Hrvatska),
doc.dr.sc. Vlasta Herak Perković (Hrvatska),
prof.dr.sc. Kurt Houf (Belgija),
prof.dr.sc. Zlatko Janječić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Danijel Karolyi (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Goran Kiš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Dragan Kovačević (Hrvatska),
dr.sc. Marina Krvavica, prof. v.š (Hrvatska).
doc. dr.sc. Nives Marušić Radovčić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Krešimir Mastanjević (Hrvatska),
prof.dr.sc. Helga Medić (Hrvatska),
doc. dr. sc. Ornella Mikuš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Tihomir Moslavac (Hrvatska),
izv. prof. dr. sc. Gordan Mršić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Bela Njari (Hrvatska),
prof.dr.sc. Željko Pavičić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Jelka Pleadin (Hrvatska),
prof.dr.sc. Maja Popović (Hrvatska),
prof.dr.sc. Jernej Prišenk (Slovenija),
prof.dr.sc. Đuro Senčić (Hrvatska),
Gordan Šubara dr. med. vet. (Hrvatska),
prof.dr.sc. Marija Vučemilo (Hrvatska),
prof.dr.sc. Almedina Zuko (BiH),
prof.dr.sc. Božidar Žlender (Slovenija)

Izvršna urednica / Executive editor:
Ana-Katarina Lučić, univ. bacc. nov.

Lektori / Language editors:
Zrinka Sabadoš, prof. - hrvatski jezik
Srđan Bohucki, prof. - engleski jezik
Jasna Hižar Škrlec (SPES d.o.o.) - njemački jezik
Giuseppe Cherchi (SPES d.o.o.) - talijanski jezik
Marija Ercegovac, prof. - španjolski jezik

Izdavač / Publisher:
“Zadružna štampa” d.d.
Maksimirska cesta 132, Zagreb • P.P. 910
Tel./Fax: ++385 (0)1 231 60 60
++385 (0)991 791 9698 | ++385 (0)1 231 60 50
e-mail: meso@meso.hr
web: www.meso.hr

Grafičko oblikovanje / Layout and design:
Scapen Design

Tisak / Print: TISKARA ZELINA d.d.
K. Krizmanić 1, 10380 Sv. I. Zelina
ISSN 1848-8323 (Online) | ISSN 1332-0025 (Tisak)

Ključne riječi

Hrčak ID:

221089

URI

https://hrcak.srce.hr/221089

Datum izdavanja:

14.6.2019.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački talijanski hrvatski

Posjeta: 1.086 *