hrcak mascot   Srce   HID

Pregledni rad

Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora

Jadranka Frece ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Puni tekst: hrvatski, pdf (662 KB) str. 48-51 preuzimanja: 37* citiraj
APA 6th Edition
Frece, J. (2019). Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 48-51. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/221143
MLA 8th Edition
Frece, Jadranka. "Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , br. 22, 2019, str. 48-51. https://hrcak.srce.hr/221143. Citirano 07.07.2020.
Chicago 17th Edition
Frece, Jadranka. "Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora." Annual of the Croatian Academy of Engineering , br. 22 (2019): 48-51. https://hrcak.srce.hr/221143
Harvard
Frece, J. (2019). 'Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), str. 48-51. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/221143 (Datum pristupa: 07.07.2020.)
Vancouver
Frece J. Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [pristupljeno 07.07.2020.];(22):48-51. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221143
IEEE
J. Frece, "Formulacija, postupak dobivanja i upotreba marinade od gorke naranče s Lactobacillus plantarum 01 za konzerviranje ribe i plodova mora", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., br. 22, str. 48-51, 2019. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221143. [Citirano: 07.07.2020.]

Sažetak
Izum otkriva formulaciju marinade za konzerviranje ribe i drugih plodova mora koja se temelji na specifičnoj kulturi bakterija mliječne kiseline, soku gorke naranče, salamuri i mješavini začina. Marinada omogućava bolje konzerviranje u odnosu na druge sojeve L. plantarum poznate u stanju tehnike.

Ključne riječi
marinada za konzerviranje ribe; bakterija mliječne kiseline; Lactobacillus plantarum 01

Hrčak ID: 221143

URI
https://hrcak.srce.hr/221143

Posjeta: 81 *