hrcak mascot   Srce   HID

Review article

Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane

Jadranka Frece ; Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Fulltext: croatian, pdf (650 KB) pages 51-52 downloads: 35* cite
APA 6th Edition
Frece, J. (2019). Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 51-52. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/221144
MLA 8th Edition
Frece, Jadranka. "Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , no. 22, 2019, pp. 51-52. https://hrcak.srce.hr/221144. Accessed 30 Nov. 2020.
Chicago 17th Edition
Frece, Jadranka. "Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane." Annual of the Croatian Academy of Engineering , no. 22 (2019): 51-52. https://hrcak.srce.hr/221144
Harvard
Frece, J. (2019). 'Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), pp. 51-52. Available at: https://hrcak.srce.hr/221144 (Accessed 30 November 2020)
Vancouver
Frece J. Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [cited 2020 November 30];(22):51-52. Available from: https://hrcak.srce.hr/221144
IEEE
J. Frece, "Upotreba probiotičke bakteijske kulture Lactobacillus plantarum 1K za proizvodnju funkcionalne hrane", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., no. 22, pp. 51-52, 2019. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/221144. [Accessed: 30 November 2020]

Abstracts
Predmetni izum odnosi se na upotrebu specifične probiotičke bakterijske kulture L. plantarum 1K, izolirane iz Slavonskog kulena za proizvodnju funkcionalnih prehrambenih proizvoda, s izuzetkom mesnih proizvoda, te na postupak njihove priprave.

Keywords
Lactobacillus plantarum; bakterijska kultura; proizvodnja funkcionalne hrane

Hrčak ID: 221144

URI
https://hrcak.srce.hr/221144

Visits: 93 *