hrcak mascot   Srce   HID

Pregledni rad

Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom

Bruno Zelić   ORCID icon orcid.org/0000-0003-3210-2960 ; Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Puni tekst: hrvatski, pdf (448 KB) str. 194-197 preuzimanja: 58* citiraj
APA 6th Edition
Zelić, B. (2019). Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 194-197. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/221817
MLA 8th Edition
Zelić, Bruno. "Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , br. 22, 2019, str. 194-197. https://hrcak.srce.hr/221817. Citirano 03.07.2020.
Chicago 17th Edition
Zelić, Bruno. "Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom." Annual of the Croatian Academy of Engineering , br. 22 (2019): 194-197. https://hrcak.srce.hr/221817
Harvard
Zelić, B. (2019). 'Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), str. 194-197. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/221817 (Datum pristupa: 03.07.2020.)
Vancouver
Zelić B. Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [pristupljeno 03.07.2020.];(22):194-197. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221817
IEEE
B. Zelić, "Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., br. 22, str. 194-197, 2019. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/221817. [Citirano: 03.07.2020.]

Sažetak
Izum se odnosi na metodu proizvodnje piruvata fermentacijom. Intenzifikacija procesa proizvodnje piruvata iz glukoze i acetata postignuta je upotrebom genetski modificirane Escherichia coli YYC202.

Ključne riječi
proizvodnja piruveta; fermentacija; E. coli

Hrčak ID: 221817

URI
https://hrcak.srce.hr/221817

Posjeta: 88 *