hrcak mascot   Srce   HID

Kazalo

Contenuto

Puni tekst: hrvatski, jpg (387 KB) str. 547-547 preuzimanja: 39* citiraj
APA 6th Edition
(2019). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXI (6), 547-547. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/230115
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. XXI, br. 6, 2019, str. 547-547. https://hrcak.srce.hr/230115. Citirano 03.12.2020.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu XXI, br. 6 (2019): 547-547. https://hrcak.srce.hr/230115
Harvard
(2019). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, XXI(6), str. 547-547. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/230115 (Datum pristupa: 03.12.2020.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2019 [pristupljeno 03.12.2020.];XXI(6):547-547. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/230115
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.XXI, br. 6, str. 547-547, 2019. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/230115. [Citirano: 03.12.2020.]

Sažetak
LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Nives Marušić Radovčić, Ivna Poljanec, Petra Vidinski, Katarina Novina, Helga Medić
Impatto dei diversi genotipi di maiale sull’aro ma, sul colore e sulla composizione degli acidi
grassi del prosciutto crudo affumicato

LAVORO SCIENTIFICO ORIGINALE
Lea Demšar, David Lesar, Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak
Diversità sensoriale delle tradizionali salsicce secche originarie della Slovenia (suha klobasa)

ARTICOLO SPECIALISTICO
Andrijana Kegalj, Danijel Karolyi, Mirna Mrkonjić Fuka, Boro Mioč
Impatto dell’aggiunta delle spezie sulla micro flora naturale della “kora” della kaštradina
durante il processo tecnologico della sua pro duzione

ARTICOLO SPECIALISTICO
Daniel Ljutić, Mladenka Malenica, Greta Krešić, Tina Lešić,
Sanja Kolarić Kravar, Lidija Dergestin Bačun, Jelka Pleadin
La qualità della carne macinata in vendita nel territorio della città di Zagabria

Direktorica, glavna i odgovorna urednica/Director - Editor-in-chief:
Katarina Lučić, mag. ekonomije

Stručna urednica / professional editor:
Prof.dr.sc. Lidija Kozačinski, Zavod za higijenu,
tehnologiju i sigurnost hrane Veterinarskog
fakulteta Sveučilišta u Zagrebu/ Dept. of Hygiene,
Technology and Food Safety Faculty of Veterinary
Medicine, University of Zagreb

Urednički kolegij / Editorial staff:
prof. dr. sc. Davor Alagić (BiH),
doc.dr.sc. Pavel Bystrický (Slovačka),
prof.dr.sc. Beniamino Cenci Goga (Italija),
prof.dr.sc. Željka Cvrtila (Hrvatska),
prof.dr.sc. Faruk Čaklovica (BiH),
prof.dr. Lea Demšar (Slovenija),
prof.dr.sc. Martin Dobeic (Slovenija),
prof.dr.sc. Kata Galić (Hrvatska),
prof.dr. Amir Ganić (BIH),
prof.dr.sc. Ivo Grgić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Mirza Hadžiosmanović (Hrvatska),
doc.dr.sc. Vlasta Herak Perković (Hrvatska),
prof.dr.sc. Kurt Houf (Belgija),
prof.dr.sc. Zlatko Janječić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Danijel Karolyi (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Goran Kiš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Dragan Kovačević (Hrvatska),
dr.sc. Marina Krvavica, prof. v.š (Hrvatska).
doc. dr.sc. Nives Marušić Radovčić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Krešimir Mastanjević (Hrvatska),
prof.dr.sc. Helga Medić (Hrvatska),
doc. dr. sc. Ornella Mikuš (Hrvatska),
prof.dr.sc. Tihomir Moslavac (Hrvatska),
izv. prof. dr. sc. Gordan Mršić (Hrvatska),
prof.dr.sc. Bela Njari (Hrvatska),
prof.dr.sc. Željko Pavičić (Hrvatska),
izv.prof.dr.sc. Jelka Pleadin (Hrvatska),
prof.dr.sc. Maja Popović (Hrvatska),
prof.dr.sc. Jernej Prišenk (Slovenija),
prof.dr.sc. Đuro Senčić (Hrvatska),
Gordan Šubara dr. med. vet. (Hrvatska),
prof.dr.sc. Marija Vučemilo (Hrvatska),
prof.dr.sc. Almedina Zuko (BiH),
prof.dr.sc. Božidar Žlender (Slovenija)

Izvršna urednica / Executive editor:
Ana-Katarina Lučić, univ. bacc. nov.

Lektori / Language editors:
Zrinka Sabadoš, prof. - hrvatski jezik
Srđan Bohucki, prof. - engleski jezik
Jasna Hižar Škrlec (SPES d.o.o.) - njemački jezik
Giuseppe Cherchi (SPES d.o.o.) - talijanski jezik
Marija Ercegovac, prof. - španjolski jezik

Izdavač / Publisher:
“Zadružna štampa” d.d.
Maksimirska cesta 132, Zagreb • P.P. 910
Tel./Fax: ++385 (0)1 231 60 60
++385 (0)991 791 9698 | ++385 (0)1 231 60 50
e-mail: meso@meso.hr
web: www.meso.hr

Grafičko oblikovanje / Layout and design:
Scapen Design

Tisak / Print: TISKARA ZELINA d.d.
K. Krizmanić 1, 10380 Sv. I. Zelina
ISSN 1848-8323 (Online) | ISSN 1332-0025 (Tisak)

Hrčak ID: 230115

URI
https://hrcak.srce.hr/230115

[hrvatski] [engleski] [njemački] [španjolski]

Posjeta: 127 *