hrcak mascot   Srce   HID

Ostalo

Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla

Mirza Hadžiosmanović ; Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (160 KB) str. 4-4 preuzimanja: 333* citiraj
APA 6th Edition
Hadžiosmanović, M. (2004). Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI (5), 4-4. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/21558
MLA 8th Edition
Hadžiosmanović, Mirza. "Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VI, br. 5, 2004, str. 4-4. https://hrcak.srce.hr/21558. Citirano 15.07.2019.
Chicago 17th Edition
Hadžiosmanović, Mirza. "Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VI, br. 5 (2004): 4-4. https://hrcak.srce.hr/21558
Harvard
Hadžiosmanović, M. (2004). 'Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI(5), str. 4-4. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/21558 (Datum pristupa: 15.07.2019.)
Vancouver
Hadžiosmanović M. Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2004 [pristupljeno 15.07.2019.];VI(5):4-4. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21558
IEEE
M. Hadžiosmanović, "Monitoring rezidua u namirnicama animalnog podrijetla", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VI, br. 5, str. 4-4, 2004. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21558. [Citirano: 15.07.2019.]

Hrčak ID: 21558

URI
https://hrcak.srce.hr/21558

Posjeta: 509 *