hrcak mascot   Srce   HID

Kratko priopćenje

Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja

Danijel Karolyi ; Zavod za opće stočarstvo, Agronomski fakultet Zagreb, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (196 KB) str. 18-20 preuzimanja: 3.717* citiraj
APA 6th Edition
Karolyi, D. (2004). Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI (5), 18-20. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/21561
MLA 8th Edition
Karolyi, Danijel. "Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VI, br. 5, 2004, str. 18-20. https://hrcak.srce.hr/21561. Citirano 17.07.2019.
Chicago 17th Edition
Karolyi, Danijel. "Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VI, br. 5 (2004): 18-20. https://hrcak.srce.hr/21561
Harvard
Karolyi, D. (2004). 'Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI(5), str. 18-20. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/21561 (Datum pristupa: 17.07.2019.)
Vancouver
Karolyi D. Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2004 [pristupljeno 17.07.2019.];VI(5):18-20. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21561
IEEE
D. Karolyi, "Iz literature i prakse: Promjene u kvaliteti mesa svinja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VI, br. 5, str. 18-20, 2004. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/21561. [Citirano: 17.07.2019.]

Hrčak ID: 21561

URI
https://hrcak.srce.hr/21561

Posjeta: 3.928 *