Marko Krznarić
; Hrvatski veterinarski institut, Veterinarski zavod Vinkovci
Mirza Hadžiosmanović
; Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, Zagreb
Lidija Kozačinski
; Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55, Zagreb
APA 6th Edition Krznarić, M., Hadžiosmanović, M. i Kozačinski, L. (2006). Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII (2), 89-92. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22161
MLA 8th Edition Krznarić, Marko, et al. "Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VIII, br. 2, 2006, str. 89-92. https://hrcak.srce.hr/22161. Citirano 15.01.2021.
Chicago 17th Edition Krznarić, Marko, Mirza Hadžiosmanović i Lidija Kozačinski. "Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VIII, br. 2 (2006): 89-92. https://hrcak.srce.hr/22161
Harvard Krznarić, M., Hadžiosmanović, M., i Kozačinski, L. (2006). 'Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VIII(2), str. 89-92. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22161 (Datum pristupa: 15.01.2021.)
Vancouver Krznarić M, Hadžiosmanović M, Kozačinski L. Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2006 [pristupljeno 15.01.2021.];VIII(2):89-92. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22161
IEEE M. Krznarić, M. Hadžiosmanović i L. Kozačinski, "Prosuđivanje mesa zahvaćenog krvarenjem", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VIII, br. 2, str. 89-92, 2006. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22161. [Citirano: 15.01.2021.]
Sažetak U radu su opisane promjene mesa u smislu kvarenja koje utječu na konačnu odluku veterinarskih stručnjaka, tehnologa i stručnjaka u preradi mesa o njegovoj upotrebljivosti.