hrcak mascot   Srce   HID

Kratko priopćenje

Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi

Zlatko Janječić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Svetošimunska cesta 25, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (231 KB) str. 11-13 preuzimanja: 13.723* citiraj
APA 6th Edition
Janječić, Z. (2005). Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (3), 11-13. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22692
MLA 8th Edition
Janječić, Zlatko. "Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 3, 2005, str. 11-13. https://hrcak.srce.hr/22692. Citirano 21.07.2019.
Chicago 17th Edition
Janječić, Zlatko. "Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 3 (2005): 11-13. https://hrcak.srce.hr/22692
Harvard
Janječić, Z. (2005). 'Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(3), str. 11-13. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22692 (Datum pristupa: 21.07.2019.)
Vancouver
Janječić Z. Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 21.07.2019.];VII(3):11-13. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22692
IEEE
Z. Janječić, "Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 3, str. 11-13, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22692. [Citirano: 21.07.2019.]

Hrčak ID: 22692

URI
https://hrcak.srce.hr/22692

Posjeta: 14.107 *