Pavel Bystrický
; The Department of Food Hygiene and Technology, The University of Veterinary Medicine, Komenského 73, 041 81 Košice, The Slovak Republic
APA 6th Edition Bystrický, P. (2005). Kada HACCP-sustav može zatajiti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII (4), 49-57. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/22796
MLA 8th Edition Bystrický, Pavel. "Kada HACCP-sustav može zatajiti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VII, br. 4, 2005, str. 49-57. https://hrcak.srce.hr/22796. Citirano 16.12.2019.
Chicago 17th Edition Bystrický, Pavel. "Kada HACCP-sustav može zatajiti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VII, br. 4 (2005): 49-57. https://hrcak.srce.hr/22796
Harvard Bystrický, P. (2005). 'Kada HACCP-sustav može zatajiti', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VII(4), str. 49-57. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/22796 (Datum pristupa: 16.12.2019.)
Vancouver Bystrický P. Kada HACCP-sustav može zatajiti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2005 [pristupljeno 16.12.2019.];VII(4):49-57. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22796
IEEE P. Bystrický, "Kada HACCP-sustav može zatajiti", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VII, br. 4, str. 49-57, 2005. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/22796. [Citirano: 16.12.2019.]
Sažetak HACCP-sustav je sustav upravljanja sigurnošću hrane. Njegova je primjena obvezna u mnogim zemljama EU. U ovom radu ukazano je na neke od mogućih razloga zatajenja HACCP sustava do kojeg može doći usprkos dobrim namjerama da se sustav ispravno razvije i postavi.