hrcak mascot   Srce   HID

Kratko priopćenje

Sposobnost vezanja vode u mesu

Danijel Karolyi ; Zavod za opće stočarstvo, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (346 KB) str. 26-30 preuzimanja: 3.975* citiraj
APA 6th Edition
Karolyi, D. (2004). Sposobnost vezanja vode u mesu. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI (6), 26-30. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/25892
MLA 8th Edition
Karolyi, Danijel. "Sposobnost vezanja vode u mesu." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VI, br. 6, 2004, str. 26-30. https://hrcak.srce.hr/25892. Citirano 02.12.2020.
Chicago 17th Edition
Karolyi, Danijel. "Sposobnost vezanja vode u mesu." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VI, br. 6 (2004): 26-30. https://hrcak.srce.hr/25892
Harvard
Karolyi, D. (2004). 'Sposobnost vezanja vode u mesu', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI(6), str. 26-30. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/25892 (Datum pristupa: 02.12.2020.)
Vancouver
Karolyi D. Sposobnost vezanja vode u mesu. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2004 [pristupljeno 02.12.2020.];VI(6):26-30. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/25892
IEEE
D. Karolyi, "Sposobnost vezanja vode u mesu", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VI, br. 6, str. 26-30, 2004. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/25892. [Citirano: 02.12.2020.]

Hrčak ID: 25892

URI
https://hrcak.srce.hr/25892

Posjeta: 4.317 *