hrcak mascot   Srce   HID

Ostalo

Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod

Puni tekst: hrvatski, pdf (264 KB) str. 32-33 preuzimanja: 268* citiraj
APA 6th Edition
(2004). Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI (3), 32-33. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/25919
MLA 8th Edition
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VI, br. 3, 2004, str. 32-33. https://hrcak.srce.hr/25919. Citirano 14.12.2019.
Chicago 17th Edition
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VI, br. 3 (2004): 32-33. https://hrcak.srce.hr/25919
Harvard
(2004). 'Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI(3), str. 32-33. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/25919 (Datum pristupa: 14.12.2019.)
Vancouver
Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2004 [pristupljeno 14.12.2019.];VI(3):32-33. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/25919
IEEE
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VI, br. 3, str. 32-33, 2004. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/25919. [Citirano: 14.12.2019.]

Hrčak ID: 25919

URI
https://hrcak.srce.hr/25919

Posjeta: 523 *