APA 6th Edition Zdanovski, N. (1952). Creski sir. Mljekarstvo, 2 (5), 1-4. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50354
MLA 8th Edition Zdanovski, Nikola. "Creski sir." Mljekarstvo, vol. 2, br. 5, 1952, str. 1-4. https://hrcak.srce.hr/50354. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Zdanovski, Nikola. "Creski sir." Mljekarstvo 2, br. 5 (1952): 1-4. https://hrcak.srce.hr/50354
Harvard Zdanovski, N. (1952). 'Creski sir', Mljekarstvo, 2(5), str. 1-4. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50354 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Zdanovski N. Creski sir. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 24.01.2021.];2(5):1-4. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50354
IEEE N. Zdanovski, "Creski sir", Mljekarstvo, vol.2, br. 5, str. 1-4, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50354. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak Na otocima Cresu i Lošinju, pa i na bližim manjim otocima sjevernog Jadrana siri se tzv. creski sir, sličan krčkom siru koturastog oblika iz okolice Punta, ali je veći od njega i razlikuje se postupkom sirenja.